Pentru comanda nu este necesara logarea in cont. Acest lucru este optional si foloseste doar pentru persoanele juridice la comenzile ulterioare.
Livrarea se face la domiciliul, adresa sau sediul firmei dumneavoastra prin curierat rapid , in termen de maxim 48 ore (lucratoare) de la confirmarea comenzii (prin curierat rapid) , oriunde in Romania.

Cheltuielile referitoare la expedierea produselor (taxele de curier) vor fi suportate de catre client. Taxele de curierat pot suferi mici modificari in functie de tarifele din politica de preturi a firmelor respective de curierat! De regula pentru orice articol din magazin, taxa de curierat se situeaza intre 18 si 23 lei.
Garantia: In caz de produs cu defectiuni, se va returna produsul urmand ca acesta sa fie inlocuit cu unul identic sau se va returna clientului suma platita pentru acesta.

Legislatie protectia consumatorului: OG 21/1992 republicata, L 449/2003, OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 10 zile lucratoare fara penalitati si fara invocarea unui motiv, singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept curge pentru produse de la data primirii lor de catre consumator.(conform art. 3 si art. 7 din OG 130/2000)

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului www.seliza.ro este proprietatea  Seliza (Romania) si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Seliza  a oricaror elemente din continut se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.Seliza.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in